ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
& ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Κατασκευή Dome

Τα Domes μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο. Λόγω του ότι είναι ημι – μόνιμη κατασκευή μπορεί να μεταφέρεται όπου εσείς θελήσετε ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές. Η εταιρεία παρέχει την εγκατάσταση των Domes με το κλειδί στο χέρι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε την επιχείρηση ενοικίασής σας σε σχετικά άμεσο χρόνο από την παραγγελία σας.


Κατασκευή Dome

Τα Pacific Domes κατασκευάζονται να αντέχουν εσωτερικά και εξωτερικά φορτία και υποστηρίζουν εξοπλισμό φωτός και ήχου (σε περιπτώσεις που σκοπός χρησιμοποίησης τους είναι η δημιουργία χώρων projection ή άλλων χώρων πλην καταλυμάτων). Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να παρέχουμε ανάλυση των στατικών υπολογισμών της της κατασκευής. Υπό συνθήκες δεν απαιτείται Άδεια Δόμησης. Η κατασκευαστική ομάδα μας θα σας βοηθήσει να κατασκευάσετε το dome πληρώντας όλες τις Νόμιμες προϋποθέσεις. Τα Pacific Domes πληρούν όλες τις προϋποθέσεις κατασκευής που θέτονται από την TUV σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.


Κατασκευαστικά Προσχέδια

Τα Pacific Domes είναι από τις πιο ανθεκτικές κατασκευές, αφού με την ελάχιστη χρήση πρώτων υλών παράγεται καινοτόμο και αξιόπιστο προϊόν υψηλής αντοχής σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι σκελετοί μας κατασκευάζονται από γαλβανισμένο ατσάλι διαφορετικών διαμέτρων, ανάλογα με τον σκοπό της χρήσης του Dome. Κατασκευάζονται τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό φορτίο και υποστηρίζουν εξοπλισμό φωτός και ήχου.


Σκελετοί Dome

Οι σκελετοί των domes κατασκευάζονται από γαλβανισμένο ατσάλι. Ο ατσάλινος σκελετός σε συνδυασμό με το γεωδαιτικό σχεδιασμό, δημιουργούν μια εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή, χρησιμοποιώντας ελάχιστους πόρους.

glamping-domes-cover-colors

Ατσάλινοι Σκελετοί Dome

 • Standard .2,5 εκ.
 • Heavy Duty 3,5 εκ.
 • Extreme 4,2 εκ.

Ελευθερία Εσωτερικού Χώρου – Οι σκελετοί των γεωδαιτικών domes στέκονται ελεύθεροι χωρίς υποστηρικτικούς στύλους να γεμίζουν τον εσωτερικό χώρο.

Αγκύστρωση του Σκελετού – Παρέχονται επιλογές δαπέδου για να ασφαλίσουν τον σκελετό του dome σε άσφαλτο, τσιμέντο, χώμα ή ξύλινο πάτωμα.

Φορητότητα – Οι σκελετοί των Γεωδαιτικών Domes χωρίζονται σε μικρότερες συσκευασίες, που μπορούν να μεταφέρονται με ευκολία.

Βαμμένοι Σκελετοί – Με πολλές αποχρώσεις να διαλέξετε, η επικάλυψη με χρώμα προσδίδει ένα χρωματιστό και ποιοτικό τελείωμα για τον σκελετό του dome σας. Τα χρώματα αυτά δεν ξεθωριάζουν ούτε «σπάνε».

glamping-domes-frame-structure


Καλύμματα Dome

H Standard μεμβράνη που χρησιμοποιούμε είναι ένα ιδιαίτερα φωτεινό ύφασμα, που επιτρέπει την εισροή του ηλιακού φωτός. Είναι από πολυεστέρα με επίστρωση βινυλίου. Έχει ένα προστατευτικό φιλμ, το οποίο αυξάνει την αντίσταση στην ακτινοβολία UV. Χάρη στην λεία επιφάνειά του, καθαρίζεται εύκολα. Το κάλυμμα αυτό είναι πολύ φωτεινό.

 • Διάρκεια ζωής 12-20 χρόνια
 • Ανθεκτικό στη φωτιά
 • Αδιάβροχο
 • Υψηλή αντοχή στη μούχλα
 • Έξτρα ανθεκτικό στις ακτίνες UV
 • 5ετής κατά περίπτωση εγγύηση
 • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

Ανάλογα με το project και την απαιτούμενη χρήση, μπορεί να αναβαθμιστεί σε Black Out, Deluxe και Διάφανη.


Κανονικές Πόρτες Διαφόρων Υλικών που μπορούν να ενσωματοθούν στο Dome.

glamping-domes-diamond-door1


Πόρτες με Φερμουάρ

Η βολική πόρτα μας σε σχήμα διαμαντιού, μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με φερμουάρ από μέσα ή από έξω.


Παράθυρα Dome

glamping-domes-side-windows


Στρογγυλά Παράθυρα

Τα αφαιρούμενα παράθυρά μας είναι κατασκευασμένα από διάφανο βινύλιο τύπου marine (PVC) και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Περιλαμβάνονται σε κάθε dome και υπάρχουν ανταλλακτικά πάνελ διαθέσιμα για αγορά.

glamping-domes-dome-windows-skylight


Παράθυρα Φεγγίτη

Η προαιρετική τοποθέτηση φεγγίτη προσφέρει ενεργειακή αναβάθμιση, επιτρέποντας την εισροή ηλιακού φωτός καθώς και δυνατότητα εξαερισμού. Είναι κατασκευασμένος από διάφανο βινύλιο, ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV. Εφαρμόζει με φερμουάρ ή βέλκρο και μπορεί να αντικαταστήσει την οροφή σε dome οποιουδήποτε μεγέθους, ενώ επιτρέπει να εισχωρεί περισσότερο φως μέσα στο dome.

glamping-domes-bay-windows-2


Πανοραμικά Παράθυρα

Κάθε dome μπορεί να έχει ένα κομψό και πολύ ανθεκτικό, πανοραμικό παράθυρο. Το μεγάλο αυτό παράθυρο κατασκευάζεται από διάφανο βινύλιο τύπου marine (PVC) και είναι ραμμένο στο εσωτερικό κάλυμμα, επιτρέποντας να μπαίνει φυσικό φως στο εσωτερικό του dome.

glamping-domes-options-shelter-domes-insulation-thinsulate


Επένδυση Μόνωσης

Για ακραίες καιρικές συνθήκες, προσφέρουμε μια μονωτική επένδυση από νάιλον, η οποία είναι φτιαγμένη από αδιάβροχο υλικό με επιβραδυντικό πυρός και εύκολο καθάρισμα. Είναι ενισχυμένη με επένδυση που είναι από μόνη της ανθεκτική στη μούχλα. Τοποθετείται εύκολα στο εσωτερικό του σκελετού, διατηρώντας το dome σας ζεστό και άνετο.


Εξαερισμός Dome

glamping-domes-ventilation-roof-screen


Πλέγμα Οροφής

Υπάρχουν διαθέσιμα πλέγματα οροφής για επιπλέον εξαερισμό. Η οροφή μπορεί και να αφαιρεθεί με φερμουάρ για καλύτερη ροή αέρα.

glamping-domes-ventilation-base-rollup


Αναδιπλούμενo Περιμετρικό Πλέγμα

Η βάση του dome αναδιπλώνεται για να δημιουργείται ρεύμα αέρα. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με την αφαίρεση των παραθύρων ή την τοποθέτηση περιμετρικών πλεγμάτων.

glamping-domes-ventilation-2


Πλέγματα Παραθύρων

Υπάρχουν διαθέσιμα πλέγματα παραθύρων για επιπλέον εξαερισμό. Κάθε παράθυρο μπορεί και να αφαιρεθεί για επιπλέον εξαερισμό.

glamping-domes-ventilation-solar-fan


Αεραγωγός Ηλιακού Ανεμιστήρα

Ο ηλιακός μας ανεμιστήρας είναι η πιο τεχνικά εξελιγμένη και οικολογική λύση εξαερισμού για το Pacific Dome σας.

glamping-domes-ventilation-door-screen


Πλέγματα Πόρτας

Υπάρχουν διαθέσιμα πλέγματα πόρτας για επιπλέον εξαερισμό. Η πόρτα ανοίγει με φερμουάρ για επιπλέον ροή αέρα.


Δάπεδο Dome

glamping-pacific-domes-amazingescapes-dome

Η Pacific Domes προτείνει τρείς τύπους δαπέδων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Ένας τύπος είναι τα φορητά δάπεδα με ανεξάρτητα τρίγωνα, ένας άλλος τύπος περιλαμβάνει δοκούς για μόνιμες εγκαταστάσεις και ένας τρίτος τύπος αφορά περιμετρική ξύλινη εγκατάσταση σε χωμάτινο δάπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες και κόστη συμβουλευτείτε την ομάδα πωλήσεων.

glamping-domes-flooring-wood
glamping-domes-flooring-wood-2

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στα domes, καμία άλλη εταιρεία δεν μπορεί να μας συναγωνιστεί. Η κατασκευή γίνεται εξολοκλήρου από ομάδα της εταιρείας μας και μπορεί να κάνει κάθε προσδοκία που έχετε για το dome σας πραγματικότητα. Είτε πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα, κομψά παράθυρα, είτε για domes που ενώνονται μεταξύ τους, η ομάδα μας είναι η καλύτερη στην αγορά. Οι επικεφαλής του κάθε έργου και τα στελέχη μας επιβλέπουν κάθε dome από τη σύλληψή του έως την ολοκλήρωσή του, εξασφαλίζοντας πως το εξατομικευμένο σχέδιό σας κατασκευάζεται με εξαιρετική προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Από αμφιθέατρα μέχρι γεωδαιτικές σφαίρες, η Pacific Domes θα κατασκευάσει και τα πιο τρελά σας όνειρα. Για να μάθετε περισσότερα για τις ειδικές επιλογές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεων.

glamping-domes-top-view-diagram

Η ομάδα μας μπορεί να κατασκευάσει και να αποστείλει το dome σας όπως ακριβώς το έχετε σχεδιάσει με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Χάρη στην κατασκευή από την ίδια την εταιρεία μας, παρακολουθούμε στο 100% ακόμα και τις ειδικές παραγγελίες.

glamping-domes-construction-company
 • Γρήγορη ολοκλήρωση
 • Πληθώρα εξατομικευμένων επιλογών
 • Ανθεκτικά υλικά
 • Συνεχής επίβλεψη κατά τη διαδικασία της παραγωγής

Τα domes μας είναι φορητά και συναρμολογούνται γρήγορα και εύκολα. Τα Γεωδαιτικά Domes είναι η ανθεκτικότερη κατασκευή που υπάρχει στον κόσμο χάρη στην αρχιτεκτονική που διαθέτουν. Μπορούν να αποθηκευτούν και να μεταφερθούν εύκολα στο πορτμπακάζ του αυτοκινήτου σας.

glamping-domes-shipping-portability
glamping-domes-shipping

Η  εταιρεία προσφέρει πλήρες εγχειρίδιο κατασκευής. Παρέχουμε, επίσης, τηλεφωνική υποστήριξη για πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή εξέδρας μέχρι την εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών στο εσωτερικό του dome . Τέλος, έχουμε μια εξειδικευμένη ομάδα που μπορεί να έρθει σε εσάς για να σας για την τοποθέτηση του dome.

glamping-domes-assembly
 • Συναρμολόγηση
 • Κατασκευή
 • Τοποθέτηση δαπέδου
 • Τοποθέτηση εξέδρας

Η Pacific Domes έχει συνθέσει ένα εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση των domes. Κατεβάστε το πλήρες εγχειρίδιο εγκατάστασης.

glamping-domes-installation-manual-photo-6
glamping-domes-installation-manual-photo-5
start mobile
glamping-domes-play-button


“Τα Domes είναι κατασκευασμένα να
αντέχουν σε ακραία καιρικά φαινόμενα”
— Pacific Domes, Inc.

Οι φιλικές προς το περιβάλλον, οργανωμένες εκδρομές έχουν ανοδική τάση.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τον όρο glamping, προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων glamorous camping. Η αυξανόμενη αυτή τάση απευθύνεται σε όσους αναζητούν έναν υπεύθυνο και οικολογικό τύπο διαμονής, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την άνεση και την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος.
Ζήστε την εμπειρία του glamping και του οικολογικού τουρισμού μέσα σε ένα Dome! Εάν αναζητάτε μια ταξιδιωτική περιπέτεια μακριά από τα τετριμμένα, χωρίς να αφήσετε πίσω τις ανέσεις σας, ένα οικολογικό θέρετρο είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

end mobile


“Τα Domes είναι κατασκευασμένα να
αντέχουν σε ακραία καιρικά φαινόμενα”
— Pacific Domes, Inc.

Οι φιλικές προς το περιβάλλον, οργανωμένες εκδρομές έχουν ανοδική τάση.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τον όρο glamping, προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων glamorous camping. Η αυξανόμενη αυτή τάση απευθύνεται σε όσους αναζητούν έναν υπεύθυνο και οικολογικό τύπο διαμονής, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την άνεση και την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος.
Ζήστε την εμπειρία του glamping και του οικολογικού τουρισμού μέσα σε ένα Dome! Εάν αναζητάτε μια ταξιδιωτική περιπέτεια μακριά από τα τετριμμένα, χωρίς να αφήσετε πίσω τις ανέσεις σας, ένα οικολογικό θέρετρο είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

glamping-domes-play-button

Ρωτήστε μας

  Επιλογές Απορρήτου

  Μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας συγκατάθεσης και να προσδιορίσετε με ποιους τρόπους θέλετε να χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας σύμφωνα με τους παρακάτω σκοπούς. Μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας για εμάς, ανεξάρτητα από αυτές για τους τρίτους συνεργάτες μας. Κάθε σκοπός συνοδεύεται από μια περιγραφή, ώστε να γνωρίζετε με ποιους τρόπους χρησιμοποιούμε, εμείς και οι συνεργάτες μας, τα δεδομένα σας.

  Για λόγους απόδοσης και ασφάλειας χρησιμοποιούμε το Cloudflare
  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
  Το Cloudflare χρησιμοποιεί τα cookies _cflb, _cf_bm και _cfduid για να μεγιστοποιήσει τους πόρους δικτύου, να διαχειριστεί την επισκεψιμότητα και να προστατεύσει τους ιστότοπους των πελατών μας από κακόβουλη επισκεψιμότητα.

   

  Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το προσαρμοσμένο περιεχόμενο.
  Το προσαρμοσμένο περιεχόμενο σχετίζεται με 

   

  Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
  Το Google Analytics είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους ιδιοκτήτες ιστοτόπου να μετρήσουν τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με το περιεχόμενο του ιστότοπου. Καθώς ένας χρήστης περιηγείται σε ιστοσελίδες, το Google Analytics παρέχει ετικέτες JavaScript (βιβλιοθήκες) για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με τη σελίδα που έχει δει ο χρήστης, για παράδειγμα, η διεύθυνση URL της σελίδας. Οι βιβλιοθήκες JavaScript του Google Analytics χρησιμοποιούν τα cookies HTTP για να "θυμούνται" τι έχει κάνει ένας χρήστης σε προηγούμενες σελίδες / αλληλεπιδράσεις με τον ιστότοπο.

   

  Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τις γραμματοσειρές Google.
  Οι Γραμματοσειρές Google καταγράφουν αρχεία των CSS και των αιτημάτων αρχείων γραμματοσειράς και η πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα διατηρείται ασφαλής. Οι συνολικοί αριθμοί χρήσης παρακολουθούν πόσο δημοφιλείς οικογένειες γραμματοσειρών είναι και δημοσιεύονται στη σελίδα αναλυτικών στοιχείων. Χρησιμοποιούμε δεδομένα από τον ανιχνευτή ιστού της Google για να εντοπίσουμε ποιοι ιστότοποι χρησιμοποιούν γραμματοσειρές Google. Αυτά τα δεδομένα δημοσιεύονται και είναι προσβάσιμα στη βάση δεδομένων BigQuery της γραμματοσειράς Google. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγει η Google και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται και διασφαλίζεται, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της Google.

   

  Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τους Χάρτες Google.
  Για τους χρήστες του API Χάρτας Ενσωμάτωσης Χαρτών, η Google χρησιμοποιεί ανώνυμα cookies για να καθορίσει τον αριθμό μοναδικών χρηστών του API. Η Google συγκεντρώνει επίσης στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους τύπους λειτουργιών που χρησιμοποιούνται από το προϊόν των Χαρτών.


  Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.
  Οι πάροχοι των βίντεο (π.χ. YouTube, Vimeo) μπορεί να συλλέγουν δεδομένα για τους χρήστες και να κάνουν καταγραφή πληροφοριών που βοηθά να μετρήσουν τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με το περιεχόμενο του ιστότοπου. Ενεργοποιώντας τις ενσωματώσεις βίντεο, αποδέχεστε τους όρους χρήσης που αναφέρει κάθε πάροχος στη στην πολιτική απορρήτου του.

  Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.